Individuele Aanpak

Feel Challenged and Motivated

Met vacatures in bouw en vastgoed heb je een gevoel van een hoger doel.
Je draag namelijk bij aan de maatschappij. iRecruiter werkt op basis van netwerken en referenties. We gaan verder dan job-boards en hebben ambitieuze projecten in beheer.

Match made in heaven?

We definiëren duidelijk de functie-eisen: Voordat we beginnen met screening.
Dit zal helpen om de juiste match te maken. 
De eerste stap in het wervingsproces is het analyseren van de functie en het identificeren van de vaardigheden. We leggen contact met jouw!

Selectie & Onboarding

Als we ons werk goede hebben gedaan ​​krijg je een contractvoorstel. Bij vragen of onderhandelingen staan we aan je zij. De laatste stap in het wervingsproces is het onboarden. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat jij het beleid, procedures, en nodige training en middelen krijgen om je werk effectief uit te voeren.

iRecruiter in de volksmond

"Desondanks een ander diploma heb ik dankzij de mannen bij iRecruiter mijn droom kunnen verwezenlijken. Nu kan ik deel uitmaken van uitdagende projecten bij een klasse 8 bedrijf"

Jeroen

- Projectleider

"Na mijn studies was ik op zoek naar een bedrijf dat mijn waardes en visie deelde. Die was niet eenvoudig. Na contact met de consultants en drie gesprekken heb ik mijn arbeidsovereenkomst getekend!"

Jill

Interieurarchitect


"Wij waren een hele tijd op zoek naar kandidaten om onze openstaande vacatures in te vullen. Met een transparante samenwerking heeft iRecruiter deze binnen zes maanden ingevuld."

Dirk

- CFO


Screening - Verkennend gesprek 

Boek je gesprek op kantoor en we zetten de koffie klaar! Heb je liever een Teams? Dit is ook mogelijk!

Wij bevestigen uw boeking per e-mail.

Bedrijf of Hiring Manager?

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.